Home Főhírek Külföld Felfoghatatlan fájdalom: holtan találták meg az eltűnt 7 és 9 éves fiút

Felfoghatatlan fájdalom: holtan találták meg az eltűnt 7 és 9 éves fiút

092aaec38dcc4ee890e9a7006016fd84

Németország: A testvérek holttestét egy tóban találták meg a rendőrök.

Egy 7 és egy 9 éves brit kisfiút húztak ki egy németországi tóból, Aachen közelében, a belga és a holland határ közelében, miután néhány órával korábban a szüleik bejelentették az eltűnésüket. A mentősök még megpróbálták újraéleszteni a gyerekeket, ám az életüket nem tudták megmenteni. Egyelőre nem tudni, mióta lehettek a vízben.

Fotó: Pixabay

A helyi rendőrség nem tudta megmondani, miért történt a baleset, az ügyészség jelenleg vizsgálja, hogy fennáll-e a bűncselekmény gyanúja. Nem zárják ki, hogy a szülők hanyagsága miatt történt a tragédia.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A halálesetek azután történtek, hogy egy 16 éves fiatal is nemrégiben halt meg ugyanazon a helyen. Januártól júliusig 30-an fulladtak vízbe Észak-Rajna-Vesztfáliában, ami 14-gyel több, mint az előző év első hét hónapjában. A Német Életmentő Társaság (DLRG) szerint 14 ember fulladt folyókba, tízen tavakba és ketten egy csatornába. A többi áldozat patakban vagy medencében vesztette életét

bors

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version