11.6 C
Budapest
2022. szeptember. 30. péntek

Felakasztva találták a várandós anyukát Nyírpilisen, a helyiek az élettársat tették felelőssé, szabályos hajtóvadászatot indítottak ellene.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

Nagyon várta a kicsit Mariann, a helyiek biztosak abban, hogy a lány nem lett öngyilkos, haláláért párját, F. Pált teszik felelőssé, és a falú egy emberként üldözte a férfit..

Rejtélyes haláleset miatt forrnak az indulatok egy apró Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei faluban, Nyírpilisben. A napokban holtan találták a település egyik szeretett tagját, az éppen várandós Mariannt.

gyilkosság,öngyilkosság,várandós anyuka,18+
Fotó: Police.hu

Áldott állapotban volt

Az asszony holttestét a házban találták meg, úgy tudni, hogy felakasztotta magát. A helyiek azonban korántsem biztosak ebben, mi több, úgy vélik, hogy Mariann párjának, F. Pálnak is köze lehetett Mariann halálához:

„Áldott állapotban volt, nagyon várta a kicsit, így kizártnak tartom, hogy maga ellen fordult volna, méghozzá ilyen borzalmas módon. Egyszerűen nem tudom róla ezt elhinni” – mondta a Borsnak a fiatalasszony egyik gyászoló barátja, aki szerint F. Pál agresszív férfi, sokan Mariann ismerősei közül nem is nézték jó szemmel, hogy együtt vannak, féltették a nőt. Nem csoda, hogy így vélekedtek, ugyanis Mariann rejtélyes halála után F. Pál brutálisan rátámadt nevelőapjára: a 65 éves férfit kétszer is baltával ütötte meg, majd elmenekült.

Hajtóvadászatot indított a falu

A nyírpilisiek ezért egy emberként összefogtak, és valóságos hajtóvadászatot indítottak ellene, míg végül, ők bukkantak rá, és szóltak hollétéről a zsaruknak:

„A kertjük végében bujkált, ami nem is kert, hanem valóságos erdő. Ott találták meg egy bokor alatt. Maradjunk annyiban, hogy szerencséje volt, hogy a helyiek végül a rendőrökre bízták a dolgot” – mesélte a Borsnak egy helyi. A lap információi szerint a rendőrök nagy készültséggel mentek Pálért, ugyanis hatalmas tömeg gyűlt össze az elfogására.

gyilkosság,öngyilkosság,várandós anyuka,18+
Fotó: Bors

A rendőrség szerint öngyilkos lett

„Csak úgy özönlöttek az emberek, mert Mariannt mindenki szerette, és nem tudjuk elhinni, hogy ezt az egészet ő tette magával. Bár őt nem hozza már vissza, de némi elégtételt jelent, hogy rácsok mögé kerül” – szögezte le.

A zsaruk végül emberölés kísérlete miatt letartóztatták a férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A Bors kérdésére elmondták, hogy Mariann halálának ügyében nem találtak idegenkezűség nyomát, az esetet közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják.

Ha segítség kell: Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Szlovák védelmi miniszter: “Ez óriási hír” – Szlovákia 200 millió dollárt kap fegyverre az USA-tól

Szlovákia 200 millió dollárt kap amerikai kormányalapokból, amit amerikai katonai felszerelések vásárlására fordíthat. "Ez óriási hír, ezt a pénzt...

Vagyonnyilatkozatok: a kormány meghajlik az Európai Bizottság előtt

Újra kell számolja vagyonát november 1-je után számos politikai és közéleti vezető. Benyújtották az EB-vel egyeztetett vagyonnyilatkozattal kapcsolatos...

Több ország a világon, de köztük is Franciaország továbbra is nagy erővel támogatja Ukrajnát!

Catherine Colonna, francia külügyminiszter szerdán ígéretet tett arra, hogy Franciaország hosszabb távon is támogatja Ukrajnát Oroszországgal szemben. – Miközben Oroszország...

Belebukott a sikkasztási vádba a korábbi vezetőség: megválasztották az új elnököt a MOL horvátországi partnerénél – Mutatjuk, ki ő

Az INA horvát olajipari vállalat felügyelőbizottságása (fb) szerdán tudomásul vette a Mol Nyrt. által az INA igazgatótanácsába delegált...