Home Szabadidő Bulvár Feladja a versenyt? Gáspár Bea ordítva sírt az Ázsia Expresszben: „Elegem van!...

Feladja a versenyt? Gáspár Bea ordítva sírt az Ázsia Expresszben: „Elegem van! Már nem bírom, egyszerűen nem bírom!” – videó

t9pk9kpturbxy83mdlizgnkm2fkowrhmtk3ndu0ngnjzgm5ndhln2exms5qcgeslqmbam0dh80bwpmfzqlozqge3gabotaf
t9pk9kpturbxy83mdlizgnkm2fkowrhmtk3ndu0ngnjzgm5ndhln2exms5qcgeslqmbam0dh80bwpmfzqlozqge3gabotaf

Nem hitték volna, hogy idáig eljutnak, de megcsinálták: Gáspár Győző és felesége, Bea az Ázsia Expressz utolsó előtti hetén is menetelt.

Erről Te sem maradhatsz le!

Bea viszont a tegnapi adásban annyira kibukott attól, hogy viharban és sötétben kellett szállást találniuk, hogy sírva árulta el, a legszívesebben feladná a versenyt.

Gáspár Beának már több nehézséggel is szembe kellett néznie az Ázsia Expressz harmadik évadában. Gáspár Győzővel csúnyán összevesztek az első héten, később a férje pánikrohamot kapott, illetve Gelencsér Timiékkel is szócsatába keveredtek. Az asszony már nagyon kimerült az utolsó előtti hétre, így nem csoda, hogy a tegnapi adásban nehezen viselte, hogy viharban, szakadó esőben kellett szállást keresniük Grúziában az éjszaka közepén.

Több órányi keresgélés után Bea nem bírta tovább, sírva fakadt, majd közölte, hogy ő otthon ki se megy a házból, ha villámlik, mert retteg tőle. Kiabálva kezdte hajtogatni, hogy nem akar tovább menni, mert lejárta a lábát, éhes, és csak szeretne lepihenni.

Erről Te sem maradhatsz le!

„Az a legfontosabb nekem ilyenkor, hogy kizökkentsem őt ebből az állapotból. Nekem sokkal jobban fáj, mint neki, mert ő az én lelkem, az életem, és nem akarom, hogy ő sírjon meg szenvedjen. Azon vagyok, hogy minél előbb megoldjam a feladatot, ami akkor van” – jelentette ki Győző, miközben tovább kutattak megfelelő szállás után.

Én innen kilépek Győző, nekem ez nem kell! Nekem ez nem hiányzik egy rohadt nehéz táskával a hátamon. Villámlik, esik az eső, majd bepisilek… Nem ér annyit az egész! Leszakad a derekam, a lábam be van duzzadva, elegem van! Már nem bírom, egyszerűen nem bírom!– tört ki Beából, amikor már majdnem rájuk világosodott. Végül a párja próbált segíteni rajta, magához ölelte, és sikerült lebeszélnie egy helyivel, hogy mini hoteljében elszállásolja őket.

blikk
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version