Home Főhírek Időjárás Fejfájósok, semmi jó hírünk sincs – kettős fronthatás és a tavasz-nyár váltakozása.....

Fejfájósok, semmi jó hírünk sincs – kettős fronthatás és a tavasz-nyár váltakozása.. – videó

Nyitókép: Pixabay

Kettős fronthatás érvényesül, helyenként viharos széllökések lesznek. Aztán pedig… Tehát megmutatja magát egy kicsit az április.

Szerdán kettősség jellemzi az időjárást, mégpedig hőmérsékleti szempontból.

Hirmagazin.eu TikTok-fiókja – elértük a 12 Millió videómegtenintést az elmúlt 60 napban! Köszönjük olvasóinknak!

Először egy hidegfront okoz erős, kellemetlen, szeles időjárást, de amint megjön a hidegfront, azonnal meg is nyugszik az idő, ezt követően egy mediterrán ciklon jön, amely mögött egy anticiklon erősödik, ez védi meg majd a Kárpát-medencét a nedvesebb, hűvösebb légáramlatoktól, de csak a következő napokban, szerdán még nem.

Érdekesség viszont, hogy csapadékot a mostani változások sem igen hoznak, csak egy-egy helyen és röviden.

Videó

A napközbeni csúcsok:

  • Dunántúl: 15-20 fok
  • Dunától keleti irányban: 20-25 fok.

Csapadék tehát nem lesz, viszont a Viharsarok környékén még 25 foknál is melegebb lehet – árnyékban.

opera pillanatfelvétel 2022 05 28 143645 www.bmbah.hu

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version