Home Főhírek Időjárás Fagyos reggelekkel búcsúzik a november

Fagyos reggelekkel búcsúzik a november

ujszo

November utolsó napjai szárazabb időt tartogatnak, viszont hajnalonként a havas tájakon akár -10 Celsius-fokot is mérhetnek.

Szerdán a nap első felében még a déli, délkeleti tájakon számíthatunk hószállingózásra, gyenge havazásra, de a délutáni órákban mindenhol megszűnik a csapadék.

Eközben észak felől felszakadozik a felhőzet, délután pedig egyre nagyobb terület felett tisztul ki az ég, felhősebb körzetek már csak délen lehetnek.

Élénk, erős lesz az északi-északkeleti szél, de kezdetben nyugaton, és helyenként északkeleten egy-egy viharos széllökés is előfordulhat.

Hajnalban már az ország legnagyobb részén fagyni fog, a derültebb, havas tájakon -5 Celsius-fok köré is lecsökkenhet a hőmérséklet, majd napközben 0 és +5 Celsius-fok közötti értékeket mérhetünk.

Forrás: MTI

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version