Az ingyenes alkalmazás kíméli a telefon akkumulátorát és rengeteg helyet spórolhatunk.

Egy ingyenes alkalmazással egyszerre lehet kiváltani a Facebookot, a Messengert és az Instagramot is. Így sok helyet spórolhatunk, és még az aksit is kíméljük.

Ez nem más, mint az Androidra, iPhone-ra és iPadre is letölthető Friendly. Egyszerre több fiókot is lehet vele kezelni. Letöltés és megnyitás után az „Add Account” lehetőség jelenik meg, ahol egy fiókba lehet bejelentkezni, de majd később is elérhető ez a funkció, és újabb fiókok adhatók meg, legyenek azok akár facebookosak, akár instagramosak.

Ezután egy palettán a kedvenc színünket kell kiválasztani, az új Facebookunk ugyanis ilyen színvilágú lesz, majd a „Continue” feliratra kattintva a „Passcode Lock” lehetőség jelenik meg. Ezt át is ugorhatjuk, de ha akarjuk, megadhatunk egy 4 jegyű kódot, amelyet meg kell adni, ha valaki be akar lépni az alkalmazásba.

Ezután 3 lehetőség jelenik meg, hogy milyen posztok jelenjenek meg és milyen sorrendben. A „Most Recent” lehetőséget választva a legfrissebbeket látjuk először, a „Top Stories” választásával viszont a legnépszerűbb bejegyzések jelennek meg elsőként az üzenőfalon. És ott van még a „Hide people may know” lehetőség is, ezzel elkerülhető, hogy számunkra ismeretlen emberek posztjai is kerüljenek az üzenőfalra.

Ezután már csak az „Enable Notifications” menüpont van hátra a használat előtt, itt (fentről lefelé haladva) kérhetünk mobilos értesítést a facebookos értesítésekről, az ismerősnek jelölésekről, és az üzenetekről. Engedélyezés után pedig meg is jelenik a facebookos üzenőfalunk. Felül pedig a megszokott ikonok, például az üzenetek is, ahova kattintva olvashatunk és írhatunk facebookos üzeneteket – Messenger nélkül is.

A bal alsó sarokból elérhetők a beállítások, így minden fent említett lehetőség változtatható, illetve például a „Larger Text” révén nagyobb betűméretet kérhetünk, a „Night Mode” feliratra kattintva pedig fekete hátteret, ami a szemnek sokkal jobb esténként.

A jobb alsó sarokban látható a „Manage Accounts” menüpont, itt új facebookos és instagramos fiókok adhatók hozzá az alkalmazáshoz, hogy például a család többi tagja is megspórolja a Facebook és/vagy a Messenger és/vagy az Instagram letöltését.

A számítógép ikon is érdekes az alsó sávban, hiszen arra kattintva bármikor kérhetjük a Facebook hagyományos böngészős változatát is – írta a HVG.

Forrás: Ripost