Home Hírek Főhírek Ezért pompázott nemzeti színekben a Lánchíd tegnap, vasárnap

Ezért pompázott nemzeti színekben a Lánchíd tegnap, vasárnap

Facebook
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Egész este nemzeti színekkel világítják ki a Lánchidat a két magyar Nobel-díjas tiszteletére.

Karikó Katalin biokémikus és Krausz Ferenc fizikus vasárnap délután vehette át a Nobel-díjat Stockholmban XVI. Károly Gusztáv svéd királytól (az ünnepségről itt írtunk).

Ennek tiszteletére egész vasárnap este nemzeti színekben pompázik a Lánchíd – jelentette be Karácsony Gergely a Facebookon, tolmácsolva gratulációját.

Facebook-post

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version