El­múl­tál már 30? Lehet, hogy már 40 is? Ne saj­náld: az ágy­ban bi­zony jobb vagy, mint va­laha!

30 felett a nők egyre több kivetnivalót találnak a testükön. Ahogy halad az idő, úgy válnak elégedetlenebbé a bőrük simaságával, izmaik feszességével, testsúlyukkal. Ne áltassuk magunkat: az idő valóban hagy nyomot a testen, csakhogy nem ez számít! 30 fölött a nő már pontosan tudja, mi kell az  élvezetes szexhez, a boldog kapcsolathoz! Íme, 7 nyomós ok, ami miatt sokkal jobb vele az ágyban, mint a fiatalabb csajokkal:

Ezért jobbak a 30 fölötti nők az ágyban

(Fotó: 123RF)

1. Jobban ismeri a saját testét

Egy 30-as, de még inkább 40 fölötti nő már jól tudja, hogy mit szeret, milyen érintésre hogyan reagál, mi vált ki belőle valódi izgalmat. Ez pedig sokkal élvezetesebbé teszi számára a szexet.

2. Jobban tudja, mire vágynak a férfiak

Minden valószínűség szerint ez a nő már túl van néhány szexuális kapcsolaton, és jobban tudja azt is, mi az, amivel örömöt tud okozni. De legalábbis tisztában van vele, hogy a vágyak egyéntől függnek, ugyanakkor van már annyi tapasztalata, hogy tudja, miket és hogyan érdemes kipróbálnia partnerén.

Ezért jobbak a 30 fölötti nők az ágyban 1

(Fotó: 123RF)

3. Felszabadultabb és gátlástalanabb

Mivel már tudja, milyen izgalmat képes átélni és okozni is, ezért magabiztosabb, és önfeledtebb. A szexet nem csak próbálgatja, hanem meg is éli.

4. Kíváncsibb és kísérletezőbb

Már tudja, mi az, ami biztosan a fellegekbe repíti, ismer néhány trükköt, mellyel kényeztetni tudja a párját, ezért kíváncsi új élményekre, nyitott az új tapasztalatokra, melyekkel gazdagabbá teheti az együttléteket.

5. Nem várja el partnerétől a gondolatolvasást

Tisztában van vele, hogy teste érzékeny és összetett. Azt is tudja, hogy a férfi nem gondolatolvasó, és nem is várja ezt el tőle. Elmondja, hogy mi és hogyan esik jól számára, de legalábbis aktívan segít mozdulatokkal, sóhajokkal, hogy megkönnyítse partnere dolgát.

Ezért jobbak a 30 fölötti nők az ágyban 2

(Fotó: 123RF)

6. Méltányolja a gesztusokat

Nem fél kimutatni elismerését, örömét vagy éppen háláját, ha élvezetet kap. Tudja, hogy a szex és az együttlét része az is, hogy visszajelzést és viszonzást adjunk a másiknak.

7. Helyén kezeli a szexet

Tud különbséget tenni fizikai vonzalom és szerelem közt, tisztában van vele, hogy a szex ugyanazzal a partnerrel is rendkívül változatos lehet, fel tudja mérni, hogy mi az, ami a szex hevében történik és mi az, ami a valóság része. Egy kalandtól nem vár szerelmi csodát, és nem érzi szerelmi árulásnak, ha párja hevesebb, vadabb vagy gyorsabb menetre vágyik a szokásosnál.

Forrás: Ripost