Újra erősödnek a rohamai, ezért kérte, hogy visszamehessen.

Gáspár Győző 13 éve küzd pánikbetegséggel és bipoláris zavarral.  Arról csak kevesen tudtak, hogy tavaly szeptemberben egy fellépés után összeomlott és kórházba kellett szállítani, ahol két hónapon át kezelték. A showman most a Borsnak vallotta be, hogy néhány nap múlva önszántából tér vissza az intézménybe, ahol gyakorlatilag zárt osztályon kezelteti majd magát.

– kezdte Győzike, aki azt reméli, hogy az újabb hosszan tartó elzártság és kezelés hatására teljesen meggyógyulhat végre.

„Már alig várom, hogy a jövő héten visszamenjek a kórházba. Ott emberként kezeltek és végre senki sem bántott és senki sem akart tőlem semmit. Igazi barátokra leltem az alkoholisták, a drogosok és egyéb mentális betegek között. Ők ugyanis nem ítélkeztek felettem, ahogyan az orvosok és ápolók sem” – magyarázta a showman. „Szigorú órarend szerint élünk odabent. Többféle csoportos és egyéni terápiás foglalkozáson veszünk részt, közben beállítják a gyógyszerezésemet is. Aztán ha vége a kötelező programoknak, a cimboráimmal ütjük el az időt. Az az igazság, hogy odabent sokkal jobb, mint itt kint a valóságban” – magyarázta a Borsnak Gáspár Győző, akit egy pár nappal ezelőtti rosszullét győzött meg arról, hogy újra kezelésre van szüksége.

„Éppen ezért most mindennek hátat fordítok. Lemondtam minden munkámat és semmi nem is érdekel. Múlthét szombaton csak az égiek segítettek, azért tudunk most beszélgetni. Vezetés közben tört rám a halálfélelem. Épp hogy félre tudtam állni, majd perceken át fuldokoltam a pániktól. Akkor döntöttem el, hogy újra segítséget kérek…” – árulta el.

Forrás: Ripost / Híírmagazin.eu

Fotó: Máté Krisztián