Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Extrém nagy forgalom várható – figyelmeztetést adtak ki – képek, videó

Extrém nagy forgalom várható – figyelmeztetést adtak ki – képek, videó

Fotó: Videóból pillanatkép, Bognár Géza

A Magyar Közút elmúlt évek tapasztalatai alapján december 22-én, péntektől a szokásosnál nagyobb forgalomra számíthatnak a közlekedők, különösen a nemzetközi átmenő forgalmat biztosító főbb útvonalakon.

Extrém nagy forgalom várható a bevásárlóközpontok környékén is, amely a környező közutak forgalmára is hatással lehet.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. megnövekedett nemzetközi forgalomra is figyelmeztet. A Nyugat-Európa felől érkező tranzitforgalom főként az M1-M0-M5-ös útvonalat érinti majd, de gyakorlatilag minden nyugat-kelet irányú úton megnövekedett forgalomra kell számítani karácsonyig.

@www.hirmagazin.eu

😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇😇.. Több ezer lóerő…, Hírmagazin.eu auto, autos, car, cars, sebesség, disign, mercedes, nissan, audi, porsche, tiktok, tiktokvideo, tiktokamor💕❤🔐🙏, hirmagazin, skytingmagazin,

♬ eredeti hang – Hírmagazin.eu Online Média

A tranzitforgalom újbóli megerősödése az új év első hétvégéjén várható az ellenkező irányba, amikor az átutazók visszaindulnak Nyugat-Európa felé.

A tapasztalatok szerint

karácsony első napján a főváros és a megyeszékhelyek, valamint nagyobb városok irányából várható mozgás a kisebb települések irányába,

sokan ilyenkor indulnak el a rokonokhoz, barátokhoz, akik közül többen általában december 26-án, délután indulnak vissza otthonukba.

A Magyar Közút arra is felhívja az autósok figyelmét, hogy a nagyobb forgalomban is legyenek türelmesek, előzékenyek és tartsanak megfelelő követési távolságot, mert a legkisebb koccanás után is rövid idő alatt alakulhat ki torlódás a forgalmasabb szakaszokon, arról nem is beszélve, hogy a sűrű forgalomban az ilyen esetek még balesetveszélyesebbek is lehetnek.

Nyitókép: Bognár Géza

Forrás1

Forrás2

HIRMAGAZIN.EU

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version