Home Főhírek Gazdaság Extra kedvezményt nyújt a 65 év felettieknek a Lidl

Extra kedvezményt nyújt a 65 év felettieknek a Lidl

Lidl-tábla Budapesten, az Üllői úton. Kép tulajdonosa: Bognár Géza

A Lidl most ismét a nyugdíjas korosztálynak kedvez. A 65 év feletti vásárlók a friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz, valamint a hűtött húskészítményekhez 10 százalékkal olcsóbban juthatnak hozzá 2024. február 15. és 21. között.

Lidl extra kedvezményt nyújt a 65 év felettieknek: kiváló minőségű, friss zöldségeket és gyümölcsöket, valamint hűtött húskészítményeket kínál számukra akciósan február 15–21. között – áll az áruházlánc hétfői közleményében. 

A magyar lakosság ötöde 65 év feletti, és célunk, hogy könnyebben elérhetővé váljanak számukra a szervezet számára oly fontos friss zöldségek és gyümölcsök, valamint a kiegyensúlyozott táplálkozásba beilleszthető hűtött húskészítmények. Az extra kedvezmények igénybevételével ráadásul tovább tudják csökkenteni az élelmiszerre fordítható kiadásaikat, ami további könnyebbséget jelenthet számukra

– emelte ki Tőzsér Judit, a vállalat kommunikációs vezetője.

A 65 éves, illetve idősebb vásárlóiknak az extra kedvezmények felhasználásához be kell mutatniuk fényképes igazolványukat a pénztárnál.

Az extra kedvezmények azonos termékek esetében egy vásárlás alkalmával legfeljebb 5 kilogramm/csomag/darab megvásárlására vehetők igénybe, ami más kedvezménnyel nem vonható össze. Az akció időtartama: 2024. február 15–21. A kedvezmények az önkiszolgáló kasszáknál nem érvényesíthetőek.

Az extra kedvezményekről és a feltételekről bővebb információ a Lidl oldalán olvasható.

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version