Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Ettől retteg az eltűnt villanyszerelő családja – Kikerülhet a rács mögül a...

Ettől retteg az eltűnt villanyszerelő családja – Kikerülhet a rács mögül a gyanúsított?

A zsaruk korábban maradványokat kerestek É. Imre vállalkozó kocsijában /Fotó:112press

Mosonmagyaróvár — Egyre rosszabb lelkiállapotban van a húsvétkor eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán (53) felesége és lánya, Adrienn. A fiatal lány attól tart, hogy hamarosan hazaengedhetik az édesapja megölésével gyanúsított férfit.

A fiatal nő megdöbbentő őszinteséggel beszélt a Blikknek érzéseiről, amelyekkel egyre nehezebben birkózik meg.

Mácsik Zoltánról március 31. óta senki nem tud semmit, az utolsó biztos információ vele kapcsolatban, hogy kora reggel találkozott volt munkaadójával az abdai benzinkúton: azóta mintha a föld nyelte volna el a családapát. A rendőrség egykori főnökét gyanúsítja a férfi megölésével. É. Imre (61) jelenleg előzetes letartóztatásban van. Tagadja, hogy kioltotta beosztottja életét, akinek holttestét a mai napig nem találja a rendőrség.

– Bevallom, hogy az idő előrehaladtával anyuval kezdünk idegroncsok lenni, ezt a bizonytalanságot képtelenség ép ésszel elviselni – mondta megtörten az eltűnt villanyszerelő lánya, Adrienn. – Hét hónapja azon agyalunk, hogy apuval mi történhetett, és ha tényleg él, ahogy a gyanúsított állítja, merre lehet? Hova induljunk, hogy segítsünk neki? A világ végére is elmennénk, ha tudnánk, merre kell indulnunk. Nem bolondultunk meg: pontosan tudjuk, hogy azzal is számolnunk kell, hogy apu már nem él. Néha úgy gondolom, hogy életem legborzalmasabb pillanata lenne, amikor ezt hivatalosan közlik velem, de talán mégis könnyebb, mint az a bizonytalanság, amelyben hosszú ideje élünk – árulta el Mácsik Adrienn.

Mácsik Zoltánnak (53) húsvét után veszett nyoma /Fotó: RTL Klub

Mácsik Zoltánon kívül egy másik villanyszerelőnek is nyoma veszett: Orlik Vilmost 2015 óta hiába keresi családja, ő sem ad életjelet magáról. Mielőtt nyoma veszett, ő is É. Imrével találkozott.

gyilkossággal gyanúsított férfi legközelebb decemberben áll a bíró elé, hogy eldőljön, továbbra is rács mögött marad, avagy házi őrizetbe kerül.

– Ha a védencemmel szembeni megalapozott gyanú gyengül, nem tartom kizártnak, hogy enyhébb kényszerintézkedést rendel el a bíró – közölte dr. Bagó Ottó, aki É. Imre jogi képviseletét látja el.

Információink szerint a hatóság már korábban ellenőrizte, hogy É. Imre személyi körülményei adottak-e a házi őrizet elrendeléséhez.

– Nagyon szörnyű lenne a tudat, hogy ezt a férfit kiengedik a rácsok mögül, erre gondolni sem szeretnék – reagált Mácsik Adrienn.

Élete végéig rácsok mögött

É. Imrét nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Abban az esetben, ha a bíróság bűnösnek találja, akár élete végéig börtönben maradhat.

Forrás: Blikk

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version