Home Főhírek Időjárás Eső nélkül hagyta az országot az elvonult hidegfront. A következő napokban is...

Eső nélkül hagyta az országot az elvonult hidegfront. A következő napokban is száraz, meleg időre számíthatunk, ezért, főként az Alföldön, tovább fokozódhat az aszály.

Valamikor itt tó volt, a tó kiszáradt, a tábla kint maradt. Hirmagazin.eu

Pénteken napos, száraz idő várható gomoly- és fátyolfelhőkkel. Többfelé megélénkül az északnyugati, északi szél. A minimum-hőmérséklet 6 és 13, a csúcsérték 21 és 27 fok között alakul.

Hirmagazin.eu TikTok-fiókja – elértük a 12 Millió videómegtenintést az elmúlt 60 napban! Köszönjük olvasóinknak!

Szombaton és vasárnap marad a fátyolfelhős, napos idő, több helyen a 30-as érték fölé csúszhatnak a hőmérők higanyszálai.

Időjárási figyelmeztetések nincsenek érvényben.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Forrás

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version