Home Főhírek Időjárás Ennyi volt! .. Nagy pusztítás, kicsi eső, és jön újra a kánikula!

Ennyi volt! .. Nagy pusztítás, kicsi eső, és jön újra a kánikula!

1687169749 7mxmhppjq md
Nyitókép: Getty Images/ Oscar Wong

A péntek esti zivatarok lassan és duzzogva, de távoznak. Nem lesz annyira meleg, mint a hét első felében.

A pénteki viharokat követően szombaton lassan elmúlik a „vész”, és visszatér a korábbi felhőtlen nyári idő.

A hajnali záporok, zivatarok folyamatosan vonulnak keleti irányba, nyugati irányból pedig szakadozni kezd a felhőzet, 11-19 fokról indul a melegedés reggel.

Szombaton napközben sok napsütésre lehet számítani, 25-30 fokos csúcshőmérsékletekkel, csak délután és csak a nyugati végeken lehet esőre számítani.

A szél néha megerősödhet.

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version