15.3 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Ennek a három csillagjegynek radikális változást hoz az Újhold..

Dátum:

Megosztás:

Feszültségekkel érkezik a radikális változás, de felfrissült, új élethez vezethetnek. Add át magad az áramlásnak, ha ebbe a három csillagjegybe születtél, hiszen most különösen nagy lesz az Oroszlán újhold tüze.

Július 28-án érkezett az Oroszlán újhold, amit a Merkúr és Uránusz kvadrátja kissé megbolygat. Bár feszültséget hoz, de ez ad lengületet ahhoz, hogy a nagy változás létrejöhessen. Ez az erő döntésre, lepésre késztet. Jupiter állása rendezi a pénzügyeket, és bőséget hozhat. A múltbéli nehéz energiákat érdemes végre letenni, hogy legyen helye az újnak az életben. Az újhold energiái önmagukba tüzesek és kreatívok. Nagy hatással lesznek három csillagjegyre, te közéjük tartozol?

horoszkóp,ujhold
Fotó:  Shutterstock

Ikrek

Megoldásra váró ügyeid felszínre kerülnek, az újhold tisztánlátást ad segítségül, hogy újra tervezhesd a jövődet. Váratlan hírt kaphatsz, a Merkúr Uránusz kvadrátja ezt szolgálja. Itt az ideje egy nagyobb változásnak. Izgalmas, impulzív napok előtt állsz, de jó kommunikációd és éles eszed segít abban, hogy nagyon jól kerülj ki ebből a változásból is. Egyedül a benned lévő feszültségeket kell kezelni, és akkor nem lesz gond. Mozogj sokat, sétálj, kapcsolódj ki ezen a napon, adj teret magadnak arra, hogy tisztán gondolkodj, és jól add át, amit szeretnél, legyen szó a hivatásodról vagy a párkapcsolatodról. Hamarosan meg lesz a gyümölcse a döntéseidnek, nem várt pénz áll a házhoz, és végre azt csinálhatod ,amit szeretsz.

Oroszlán

Az újhold energiája segít abban ,hogy lebonts minden korlátozó tényezőt. Radikális változásokat az hozza az életedbe, hogy a meglepetészszerű lehetőségeket meg tudod lovagolni. Hihetetlen jó tárgyalási pozícióba kerülsz a munkád kapcsán, most nagyon előre vihet egy jó döntés. Kedvező események és egybeesések szolgálják szellemi és lelki fejlődésed. Nagyon jó áramlatba kerülsz, a szerelmi életed is ismét szárnyakra kap, pároddal közösen tervezhettek és alkothattok, miközben megmarad a saját intim szférád. Anyagilag is nagy előrelépést jósol ez az újhold. Ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket.

Mérleg

Hátra hagyhatod a panaszt, siránkozást, új lendülettel, optimizmussal indulhatsz neki az elkövetkezendő napoknak. Nyitottságod és rugalmasságod oda vezet, hogy magánéleted, egészséged területén nagy változásokkal ajándékoz meg az élet. Szerelemben időnként felmerülő hullámvölgyek, most egy jó időre egyensúlyba kerülnek. Rád fér a boldogság. Vége a sok feszültségnek, de rá kell ébredned, hogy a saját utadat, és boldogságodat követve, kerülnek a dolgok a helyükre. Így látod a körülötted lévő embereket a vidámnak, boldognak. A családi békét is ismét megélheted, mert megtalálos életed nagy szerelmét!

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Átverték a nyugdíjasokat – rendőrségi videó

Magukat a nyugdíjbiztosító munkatársának kiadva csaltak ki pénzt a gyanú szerint. Budafoki rendőreink azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket...

Hármas karambol az Árpád hídnál

Összeütközött három gépkocsi az Árpád hídon, a Pest felé vezető oldalon, a Népfürdő utcai lehajtónál. Tűzoltók, mentők, rendőrök...

Putyin szövetségese az ukrán győzelemre: le kell dobni az atomot! – videó

Kemény válaszlépéssel reagálna Vlagyimir Putyin egyik legfontosabb katonai szövetségese, Razman Kadirov. Az orosz csecsenföldi régió vezetője szerint az ukránok...

Labdarúgó NB I – a Ferencváros kikapott Kecskeméten

Először vesztett pontokat a Ferencváros. A címvédő és eddig százszázalékos Ferencváros 2-0-ra kikapott Kecskeméten a labdarúgó OTP Bank Liga...