Budapest — Bíró Icát (63) egy felajánlás mentette meg a hidegtől. Egy tucat ember dolgozott azon, hogy az egykori modell otthonát újra átjárja a meleg – mindezt ingyen!

– Sanyi barátomnak nagyon hálás vagyok, ugyanis a cégén, a Budapesti Gázszervizen keresztül elintézte, hogy ingyen kaphassak egy szuper, ultramodern készüléket, amit aztán díjmenetesen beszerelt nekem, a jó kapcsolatai révén pedig még kéményseprőket is intézett.

Már melegednek a fűtőtestek, nagyon boldog vagyok, és most már én is és a kutyusaim is levehetjük a három réteg ruhát – mondta a Blikknek Ica, akinek napokig nem volt fűtése, és ha önerőből kellett volna orvosolnia a hibát, bajban lett volna.

– Ez egy kondenzációs kazán, interneten keresztül telefonról lehet szabályozni minden szobában a hőmérsékletet. Szereléssel együtt ez 700 ezer és 1 millió között jött volna ki

– mondta a szakember, aki régről ismeri Icát.

– Hálás vagyok Sanyinak és mindenkinek, aki segített. Sokan küldtek ismeretlenül is alkatrészeket a régi kazánhoz. Sajnos, elkerülhetetlen volt a csere, így a lakás ára felértékelődött, mert ez egy modern berendezés – mondta Ica, hozzátéve: – Ez jól jön majd az eladáskor.

blikk

Hirmagazuin.eu