Emmanuel Macron előtt kérdezték meg Orbán Viktort a Pegasus-ügyről: ezt válaszolta – videó

Dátum:

Korábban egyetlen újságírónak sem volt még alkalma a magyar miniszterelnöktől kérdezni a júliusban kirobbant botrányról.

Médiánk több cikkben is beszámolt Emmanuel Macron tegnapi budapesti látogatásáról, amelynek során természetesen találkozott Orbán Viktorral, de az ellenzékkel is, végül pedig a miniszterelnökünkkel közös sajtótájékoztatóján a jószándékáról biztosította a jogállamiság kérdésében a visegrádi országok (V4) miniszterelnökeit.

A Le Monde újságírója Orbánnál a Pegasus-ügyről érdeklődött, ami azért volt pikáns, mert korábban egyetlen újságírónak sem volt még alkalma a magyar miniszterelnöktől kérdezni a júliusban kirobbant botrányról. A francia újságíró a kérdésében utalt arra is, hogy a kémfegyvert Áder János testőreinek a telefonjain is megtalálták.

A miniszterelnök rövidre fogta a választ, amikor azt mondta: a magyar titkosszolgálatok a jogszabályok szerint működnek.

A Hír TV élő közvetítéséből meg is tekinthető a jelenet.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

A kíméletlen – megtörtént események alapján – videó

Egy fiatal angol bokszolót pitiáner drogügyletek miatt Thaiföld legkeményebb...

Május 17-e az internet világnapja, azonban Magyarországon május 18-án ünnepeljük – képek, videó

Az internet világnapját május 17-én ünneplik, és ez az...

„Erős csapattal” érkezik Budapestre a kínai elnök, nukleáris együttműködés is kezdődik

Történelmi jelentőségű a kínai elnök e heti magyarországi látogatása,...

Kamion hajtott vonat elé Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében,...
Megszakítás