Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Emberre lőttek a II. kerületben, Budapesten

Emberre lőttek a II. kerületben, Budapesten

9821b6accebe40baaba52a04db34d4d6
Fotó: Mate Krisztian

Lövés zaja törte meg a II. kerület csendjét. A Hímes utcát ellepték a rendőrök, akik egy fejbe lőtt férfit találtak a budai városrészben.

Hatalmas lövés rázta meg a II. kerület Hímes utcát – tudta meg a Ripost. Lapunk információi szerint több lakó is értesítette a hatóságokat, miszerint talán lövéseket hallottak. A helyszínt azonnal ellepték a rendőrök. Kiderült: a szomszédok félelme valós volt, egy férfit lelőttek.

Megkérdeztük a rendőrséget, a BRFK a következőt válaszolta lapunknak: idegenkezűség gyanúja nem merült fel – vagyis a férfi minden bizonnyal öngyilkos lett.

Ha támogatásra van szüksége, vagy egy ismerőse szorul segítségre, hívja a segélyvonalat: 116-123. Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékes vonalról is hívható, mindegyikről ingyenes.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version