Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Elütött egy gyermeket Nagykanizsán egy nyergesvontató, a gyermek a helyszínen szörnyethalt!

Elütött egy gyermeket Nagykanizsán egy nyergesvontató, a gyermek a helyszínen szörnyethalt!

nagykanizsa gyermeket ütött el
nagykanizsa gyermeket ütött el

Halálos közlekedési baleset történt Nagykanizsán.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2022. szeptember 14-én 15 óra 50 perc körül Nagykanizsán, a Csengery út és a Kisfaludy Sándor utca kereszteződésénél egy nyerges vontató elütött egy gyereket.

A baleset során a gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Kérjük, vezessenek óvatosan és figyelmesen!

Nyitókép: delzalapress
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version