Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Eltűnt egy 78 éves néni Budapesten, keresik a rendőrök! Oszd meg, segítsünk...

Eltűnt egy 78 éves néni Budapesten, keresik a rendőrök! Oszd meg, segítsünk a néni megtalálásában!

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A belvárosi rendőrök keresik a 78 éves nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság 01050-157/389/2019. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 78 éves Schulz-Dufour Marianne Thérése eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 78 éves svájci nő 2019. november 20-án délután ismeretlen helyre távozott egy V. kerületi fodrászatból, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Az eltűnt nő kizárólag francia nyelven beszél, térben és időben nehezebben tájékozódik, de a nevét megtudja mondani

Schulz-Dufour Marianne Thérése körülbelül 163 centiméter magas, szőke hajú. Eltűnésekor szürke kabátot, fekete nadrágot, zöld sálat viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Schulz-Dufour Marianne Thérése-t felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

police. Hirmagazin.eu

Exit mobile version