Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Eltűnése után 3 nappal még élhetett a Gyöngyösön holtan megtalált K. Dávid:...

Eltűnése után 3 nappal még élhetett a Gyöngyösön holtan megtalált K. Dávid: megszólalt egy szemtanú

a7f2c19214074155906831de7fec6110
a7f2c19214074155906831de7fec6110

K. Dávidot egy nővel látták sétálgatni.

Ahogy arról a Bors is beszámolt, az eltűnt K. Dávid holttestét találhatták meg Gyöngyösön egy autó csomagtartójában. A kétgyermekes családapa egy építkezési cég ügyvezetője volt, a munkások bérével érkezett Gyöngyösre Budapestről.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A Gyöngyösi TV-nek egy szemtanú most azt állítja, eltűnése után 3 nappal még látta K. Dávidot, ahogy egy nővel sétált a József Attila Szakképző Iskola előtt. Ezután felhívta a rendőrség oldalán megadott telefonszámot, amit a felesége vett fel. A feleség megkérte a szemtanút, hogy jelentse be ezt hivatalosan is, ám az ígért telefonszámot, amin ezt megtehette volna, sosem kapta meg.

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version