Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó...

Előkerült a térfigyelő kamera felvétele a Jókai utcai házomlásról – felkavaró videó (18+)

vh7k9kpturbxy85mjlmzdfmztczztblnzkzmmjjyty2odyxzwyznzmymc5qcgeslqmazijnerdnczmtbc0c6m0bnoghmau
vh7k9kpturbxy85mjlmzdfmztczztblnzkzmmjjyty2odyxzwyznzmymc5qcgeslqmazijnerdnczmtbc0c6m0bnoghmau

Szinte teljesen leomlott hétfő délelőtt Budapesten a Jókai és az Aradi utca sarkán található épület teteje és az utca felé kilógó párkányzata, sőt a törmelék erkélyeket és díszítőelemeket is magával sodort.

A járókelők a helyszínen arról számoltak be, hogy hatalmas robajjal omlott le a fal. Amikor kifutottak a környező üzletekből, szinte nem látszódott semmi a nagy portól, ami hosszú percekig “ködbe” borította az utcát.

A Népszava megszerezte az egyik térfigyelő kamera felvételét házomlás pillanatáról. Felkavaró videó, csak erős idegzetűeknek!

Leomlott egy felújítás alatt álló ház teteje Budapesten, többen lezuhanhattak, gyalogosok lehetnek a romok alatt – fotók

A sérültekről

A mentők négy sérültet láttak el a VI. kerületi házomlás helyszínén, egy nőt koponya- és gerincsérüléssel szállítottak kórházba – közölte Győrfi Pál az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Hozzátette: a legsúlyosabb sérült egy fiatal nő, aki koponyasérülést, gerincsérülést, belső sérüléseket szenvedett. Őt gyors ellátásban részesítették a mentők és azonnal baleseti osztályra szállították. Három további sérült zúzódások, sebek miatt szorul segítségre, őket is baleseti osztályra vitték – mondta a mentőszolgálat szóvivője.

nepszava, blikk

Hirmagazin.eu


Exit mobile version