Home Szabadidő Bulvár Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi?

Elnöki pozíciót dédelget a mélykeresztény Tóth Gabi? Hirmagazin.eu (Kép: nuus)

Az Idea Intézet felmérést végzett Tóth Gabiról.

A kutatásban lényegében arra voltak kíváncsiak, hogy miért éreznek oly sokan ellenszenved a kereszténykedést kissé túltoló kormányközeli énekesnő iránt.

Tóth Gabi
Fotó: TV2

Gabi 24 óráig elérhető Instagram-történetben reagált a hírre – vette észre a 24.hu.

A tudta nélkül készült felmérésre válaszul egy párbeszédet kaptak a rajongók, amit a mellette ülő, de a felvételen nem látszódó férjével, Krausz Gáborral folytatott le.

– Kicsim, szerinted lehetek elnök is egyszer?

– Szerintem az leszel, ha a közvélemény megszavazza.

Az énekesnő jól szórakozott párja válaszán, majd így zárta bejelentkezését: Öcsém… Mibe’ vagytok? De azért kösz!

nuus, 24

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version