Molnár Anikó tavaly februárban indította el a pénzért felnőtt tartalmakat szolgáltató OnlyFans-oldalát, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend – írja a Ripost.hu

Döntését nem a magamutogatás miatt hozta meg, sokkal inkább lelki okok miatt regisztrált, főként édesanyjának szeretett volna segíteni. Azonban azt ő maga sem gondolta, olyannyira bejön a biznisz, hogy teljesen megváltozik az élete.

Molnár Anikó
Molnár Anikó régi álmva vált valóra (Fotó: Nagy Krisztián)

Molnár Anikó szépen profitált erotikus tartalmaival

A csinos médiaszemélyiség ugyanis azóta is szépen profitál erotikus tartalmaiból. Pontosan ismeri, milyen nehéz anyagi körülmények között élni, épp ezért távol áll tőle a rongyrázás, mégis másfél hónappal ezelőtt egy régi álma megvalósulni látszott. Amikor 2010-2011 környékén Amerikában élt, akkor szeretett bele a felső kategóriás Land Rover Evoque típusú autóba, ám akkor még úgy gondolta, soha nem kerül olyan helyzetbe, hogy egy ilyet tudjon a tulajdonában. Egészen mostanáig…

Molnár Anikó autója
Évek óta vágyott a luxusjárgányra (Fotó: Molnár Anikó)

„Tudtam, hogy ő az enyém lesz”

A Ripost-nak mesélt arról az elképesztő másfél hónapról, ami mögötte van, és azt is elárulta, egyáltalán nem volt egyszerű megvalósítani az adás-vételt.

Tavaly nyáron, amikor Mallorcán készült az OnlyFans-oldalamra az egyik fotósorozatom, ott láttam, hogy már kabrióban is gyártják, azonnal beleszerettem. Másfél hónappal ezelőtt kezdtem el a magyar autópiacon – de csak kíváncsiságból – nézelődni, egyáltalán itthon kapható-e, de csak egy eladó darabot találtam” – kezdte lapunknak. „Nem hagyott nyugodni a dolog, így egy német oldalon is szétnéztem, ahol rátaláltam az álomkocsira. Tudtam, hogy ő az enyém lesz” – mesélte Anikó, aki mindig is hitt a vonzás törvényében, és úgy tűnik, ez az ő esetében most be is igazolódott. „Kiraktam a telefonom képernyőjére a fotóját, naponta többször megnéztem, és milliószor elképzeltem, hogy benne ülök.”

Nagyon soknak találtam az árát, pedig a celebvilágban ettől nagyságrendekkel drágább autókkal járnak.

„A hírekkel ellentétben nem vagyok milliárdos, és nem volt meg rá a pénzem.Nem szeretek kölcsön kérni, vagy hitelhez folyamodni, de még ez is megfordult a fejemben” – árulta el.

A cikket tovább olvashatod a Riposton!

Forrás nyomán

Hirmagazin.eu