Jennifer Aniston édesanyja, Nancy Dow agyvérzés következtében hunyt el szerdán, amelyet a színésznő és testvére egy rövid nyilatkozatban erősített meg a People magazinnak.

Elhunyt Jennifer Aniston édesanyja

„Én és a bátyám, John szomorúan tudatjuk, hogy szeretett édesanyánk, Nancy Dow elhunyt. Hosszú betegeskedés után 79 évesen érte a halál, családja és szerettei is ott voltak mellette. Kérjük, hogy a család privát szféráját tartsák tiszteletben ebben a nehéz időszakban!” – olvasható a rövid közleményben – írja a hirado.hu.

A színésznő és édesanyja sosem álltak közel egymáshoz, egy régi interjúban Jen azt mesélte, anyja mindig is túlságosan kritikus volt vele. Kapcsolatuk akkor futott zátonyra, amikor Daw 1999-ben írt lányáról egy leleplezőkönyvet, amely a  From Mother and Daughter to Friends: A Memoir címet kapta.

Évekig nem is beszéltek egymással, de az egyik barát azt nyilatkozta a magazinnak, hogy május 12-én hosszú évek után először egy egész napot töltött együtt anya és lánya.

Nancynek öt évvel ezelőtt, majd egy évre rá ismét agyvérzése volt, azóta folyton betegeskedett. Vasárnap éjfél után szállították a mentők kórházba, a szomszéd szerint bőre teljesen beszürkült, arcát azonban nem látta, mivel azt kezébe temette.