Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Elborult a sofőr agya, az sem számított, hogy a kisbabájával utazik –...

Elborult a sofőr agya, az sem számított, hogy a kisbabájával utazik – videó

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Autóval közlekedő dunakeszi járőröket állított le a bejelentő, és kért tőlük segítséget egy út közepén ordítozó és járművet öklöző férfi miatt.

rendőrségi beszámoló szerint a 2-es számú főút gödi szakaszán egy osztrák hatósági jelzésű tehergépkocsival közlekedett a 43 éves P. Gábor május 8-án a reggeli órákban, amikor megelőzött egy másik, Vác felől Dunakeszi irányába haladó kamiont, majd bevágott elé és megállásra kényszerírtette. Ezt követően kipattant a járműből, hangosan ordítozott és ököllel püfölte a megállított kamion ajtaját.

Mindennek volt előzménye, a rendelkezésre álló adatok szerint a sofőrök útja a végső elszámolás előtti percekben többször keresztezte egymást. P. Gábor – az utastérben kisbabájával – balról többször megelőzte a kamiont, cikázott előtte, majd hirtelen bevágott elé és állóra fékezve kényszerítette indokolatlan és hirtelen megállásra. Az utat elfoglaló, keresztben álló járművek miatt pedig feltorlódott a szintén megállni kényszerülő többi autós.

P. Gábor beismerte a bűncselekmények elkövetését. Elmondása szerint felbőszítette, hogy a kamionos fékezésre kényszerítve sorolt be elé, letörte az egyik tükrét, majd továbbhajtott. Ezt akarta megbosszulni és számon kérni. Viselkedését kialvatlanságával és ingerültségével magyarázta.

A Váci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének, és garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Gábor ellen, és intézkedtek vezetői engedélyének bevonásáról.

Nyitókép: Forrás: YouTube, Police.hu
infostart, Hirmagazin.eu

Exit mobile version