Elege lett! Egy német orvos azt állítja, hogy az elmúlt három év teljesen kikészítette. A deggendorfi férfi egyértelműen kijelentette, hogy nem hajlandó több menedékkérőt ellátni.

Egy neve elhallgatását kérő német orvos nyilatkozott a híres német napilapnak, a Die Zeitnak. A doktor elmondja, hogy 2015 óta, vagyis a migrációs válság kezdetétől fogva a Bajorországban található deggendorfi tranzitközpontban látja el a migránsokat. Az elmúlt három év azonban nem tűnt el az orvos életéből nyomtalanul, állítása szerint megcsömörlött a szemtelen, követelőző bevándorlóktól. Sőt, a férfi odáig jutott, hogy ki merje jelenteni, az országba érkező afrikai migránsok legalább fele „gyógyászati turista”. Míg a migránsok menedékkérelme nem részesül pozitív elbírálásban, addig komolyabb egészségügyi beavatkozásokat sem áll az állam.

Ezzel a migránsok is tisztában vannak, ezért a tranzitközpontban masszázsokat kérnek, mert izomlázuk van a pingpongtól, vagy éppen fogorvosi beavatkozást vesznek igénybe, de az sem ritka, hogy fájdalomcsillapítót kérnek rakatszámra, hogy utána kereskedni tudjanak velük.

Az anonimitást kérő szakember azon sem tudja túltenni magát, hogy 41 bevándorlóból egy mond bármiért is köszönetet. A legújabb őrület pedig az, hogy Viagrát kérnek tömérdek mennyiségben. A súlyos vádakat megfogalmazó orvos úgy látja, hogy elsősorban Sierra Leonéból és Azerbajdzsánból azért utaznak a legtöbben Németországba, hogy kezeltessék magukat. Azzal ugyanis ők is tisztában vannak, hogy 50 százaléknál kevesebb az esélyük, hogy Németországban maradhassanak – írja a Bild.

Ezek az emberek pontosan tudják, hogy milyen lassúak a német eljárások, és hogy milyen sokáig tart, amíg bárkit is kitoloncolnak. .

Lezárásként az orvos hozzátette, hogy 2015-ben napi két órákat aludt, és egy évig szabadságra sem tudott elmenni. A háborúból menekült szír és afgán embereknek kellett segítenie. Az akkor érkezettek többsége hálás volt még, a mostani migránsok viszont már gazdasági menekültek, akiket nem hajlandó tovább kezelni.

Az erőszak is egyre gyakoribb, van olyan kollégája, akit már megütöttek, vagy késsel fenyegettek.

Forrás: Ripost