Home Hírek Életmód Eladó Bujtor István legendás utolsó autója

Eladó Bujtor István legendás utolsó autója

origo

Bujtor István a filmjeiben főként Zsigulikat hajtott, „civilként” azonban a felső kategóriás kocsikat szerette. Most jelenlegi tulajdonosa eladja azt az autót, ami legutoljára volt a színész birtokában, egy 2005-ös Volvo XC90-et. 

Az autót 7 és fél éve birtokolja jelenlegi tulajdonosa.

„Két barátom is dolgozott abban a székesfehérvári szalonban, ahol Bujtor István annak idején megvásárolta az autót – mesélte Géza, a mostani tulajdonos. – Már néhány éve nálam volt a kocsi, amikor beszéltem Bujtor István fiával, Balázzsal. Akkor azt mondta, hogy szívesen visszavásárolná, de végül beütött a Covid, és letett róla.

Géza nem is bánja nagyon, hogy nála maradt a Volvo, mert borzasztóan a szívéhez nőtt. Az elmúlt évek során szinte mindent felújított rajta, amit csak lehetett. 

Poszt az autó hirdetéséről..

Csakhogy nyugdíjba vonultam, nincs már szükségem rá, sajnálom arra használni, hogy időnként elszaladjak vele a piacra– mondta a Blikknek Géza, aki ötmillió forintért kínálja a becses járművet.

Bujtor Balázs egyébként egy Facebook-bejegyzésből tudta meg, hogy édesapja egykori kocsiját árulják. A hozzászólások között megemlítette, hogy

AZ AUTÓ SZEREPEL A ZSARUVÉR ÉS CSIGAVÉR 3. RÉSZÉBEN,

és néhány másodpercre valóban feltűnik a kocsi a kockákon.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version