Home Főhírek Külföld Egyre romlik Erzsébet királynő állapota

Egyre romlik Erzsébet királynő állapota

1623045970 hpaluxhra md
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

A brit uralkodó újabb nyilvános szereplést volt kénytelen lemondani. II. Erzsébetnek súlyos mozgásszervi problémái vannak.

A királynő lemondta részvételét a skóciai Braemar Highland Gathering nevű rendezvényen. II Erzsébet trónra lépése óta most először hagyja ki az eseményt. A Buckingham-palota egyik tisztviselője azt nyilatkozta, hogy az uralkodó családot a trónörökös, Károly herceg fogja képviselni – írja az index.hu.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A 96 éves II. Erzsébet egészsége az utóbbi időben egyre romlik. Az elmúlt hónapokban több nyilvános szereplését is lemondta az egészségi állapota miatt. Tavaly októberben pedig egy éjszakát kórházban töltött, ám azt nem árulták el, hogy milyen betegséggel küzdött.

A mozgásszervi problémák miatt a királynő a londoni Buckingham-palota helyett a skóciai Balmoral-kastélyban lévő rezidenciáján fogja kinevezni Nagy-Britannia új miniszterelnökét is.

Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

index, infostart

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version