Hatalmas összeget várt agyvérzése előtt Stadler József, ami megoldhatta volna életét és amelyből kifizethette volna adósságait.

Szerda este rohammentő vitte kórházba Stadler Józsefet, előtte éppen könyvét dedikálta Solton a Kurta Kocsma nevű italozóban. A teraszon lett rosszul, lefordult a székről és eszméletét vesztette. Ezt megelőzően jó hírt kapott: jött a telefon, egy bőrönd pénz vár rá.

A Ripost utánajárt, hogy mi okozhatta, hogy Stadler agyvérzést kapott. Első utunk Soltra vezetett, ahol a helyiek még most is értetlenül állnak a történek előtt. Józsi bácsit mindenki ismeri és szereti, így – bár nem jelentette be, hogy könyvdedikálást tart – szívesen fogadták az ivóban. Kikérte a szokásos pálinkáját és nagy mosollyal várta a vevőket, remélve, hogy elkapkodják A Stadler story  című kötetet. De váratlanul rosszul lett.

Egymilliárd forintot várt az intenzíven fekvő Stadler József 1

A vendégek rögtön jelezték, hogy baj van, és hamarosan megérkezett a mentő is, ami kórházba száguldott vele

– mondta el  a vendéglő egyik dolgozója.

Lapunk azt is kiderítette, Stadler Józsefet a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház intenzív osztályára szállították, ahol folyamatos megfigyelés alatt tartják.

Egymilliárd forintot várt az intenzíven fekvő Stadler József 2

Információink szerint Stadler nincs jól, ez már a harmadik agyvérzése volt, nemrégiben pedig hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála az orvosok, és a szíve is rendetlenkedett. Talán az üzletember nem figyelt az intő jelekre, de arra biztosan nem volt felkészülve, hogy egy nagyobb összeg üti a markát, amelyből új életet kezdhet…

Forrás: Ripost

Fotó: Markovics Gábor