Home Főhírek Külföld Egy iráni professzor Hitlerhez hasonlította II. Erzsébet királynőt

Egy iráni professzor Hitlerhez hasonlította II. Erzsébet királynőt

Az iráni Channel 1 nevű tévécsatornán szóba került a múlt héten elhunyt Erzsébet királynő. Az ott megszólaló professzor viszont igencsak meghökkentő megjegyzéseket engedett meg magának.

A Teheráni egyetem professzora Hitlerhez hasonlította a megboldogult királynőt.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Bizonyos szemszögből nézve szomorúak is lehetnénk, amiért a királynő úgy halt meg, hogy nem állították bíróság elé. nem fizetett meg a bűneiért.”

 nyilatkozta Foad Izadi.

A temetés képei – videó

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

.. és az iráni professzor beszéde – videó

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Az irániak egyébként olyannyira nem kedvelik az angol királyi családot, hogy míg még Putyin és a kínai Hszi Csin Ping is részvétét fejezte ki, addig az iráni kormány egyáltalán nem kommentálta az eseményt.

888 nyomán

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version