27.2 C
Budapest
2022. augusztus. 10. szerda

„Egy boldog, hetero, házas apa vagyok, aki imádja a magassarkút” – Mark újragondolta a férfi divatot (képek, videó)..- Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

A történészek szerint a magassarkú cipőket először férfiaknak készítették, és már a 10. században elkezdték viselni őket.

Ennek ellenére manapság inkább a nők viseletében találkozhatunk a lábbelivel. Egy 61 éves németországi mérnök, Mark Bryan azonban változtatna ezen: a férfi magassarkúban, szoknyát viselve jár be irodájába, egyszerűen azért, mert ebben érzi magát komfortosan.

Mark robotikával foglalkozik, három gyermek édesapja, aki elmondása szerint boldog házasságban él feleségével. Mégsem lehet azt mondani, hogy a klasszikus “apukastílust” követné: Mark 4 évvel ezelőtt úgy döntött, a konzervatív öltözködést lecseréli, és szoknyát, valamint színes magassarkút fog hordani a hétköznapokban.

https://www.instagram.com/markbryan911/?utm_source=ig_embed&ig_rid=b19681ba-877b-4f1b-9f73-6f791be74971

A férfi elmondása szerint a viselet önbizalmat ad számára. Úgy gondolja, a közönséges “férfi nadrágok” esetében az embereknek nincs sok lehetősége a változatos öltözködésre, nem így a szoknyák esetében, ahol a színek és a stílusok széles skálája áll rendelkezésre – és ez az, amiért jól érzi magát a ruhái viselésekor.

Amikor először beszélt a gyerekeinek az öltözködéséről, igyekezett tisztázni, hogy a dolognak semmi köze szexualitásához, és szó nincs róla, hogy az apjuk meleg lenne. Lánya mára az egyik leghűségesebb rajongója lett, és arról álmodik, hogy egyszer majd kölcsönkérheti apja néhány pár cipőjét. Mark Instagram-fiókját egyébként már több mint 660 ezren követik.

Markot felesége is támogatja, sőt, még a ruhaválasztásban is segített neki. Mint mondja, jelenlegi stílusát Meghan Markle stílusa ihleti leginkább.

Családja támogatása ellenére, Mark rengeteg durva megjegyzést és negativitást tapasztalt a divatkísérleteivel kapcsolatban. Azonban legtöbb kollégája és férfitársa elfogadja Mark öltözködési stílusát és egy normális srácnak tartják, aki képes igazán férfiasan beszélgetni és viselkedik. Ha az emberek a szexualitásáról kezdik faggatni, mindig visszakérdez, hogy vajon akkor is ennyire érdekelné-e őket, ha nadrágot viselne.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

noizz, tiktok

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tovább szaporodnak a fizetős parkolózónák a fővárosban

A Hős utcától a Rózsadombon túl, új területeken vezet be fizetős parkolást négy budapesti kerület. Teljesen átalakítja a parkolási...

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok!

Elindultak a Széchenyi Hitelkártya programok! Elindult a megújult Széchenyi Kártya MAX program, a konkrét hitelkérelmek benyújtására megnyílt a lehetőség...

Fellélegezhetnek a katások, új rendelettel segít a kormány

Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken. Az egyszerűsített közteherviselés hozzájárulás (ekho) mértéke 13 százalékponttal csökken, szeptembertől...

Biciklivel is érkezhetnek a betegekhez a magyar mentősök – szólj hozzá, mondd el a véleményedet te is!

Kerékpárral közlekedő mentősök teljesíthetnek szolgálatot a fővárosban, tudta meg a Népszava. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...
facebook