Egy rituálé után nyoma veszett a siklósi erdőben egy ismert valóságshow-szereplőnek, akire később öntudatlan állapotban, törött csontokkal találtak rá. Az eltűnés hírét a rendőrség is megerősítette, a „szeánszon” egy másik magyar híresség is részt vett. Az ügyben büntetőeljárás indult.

Július 10-én este két ismert hazai híresség is részt vett egy bizonyos „tea szeánszon” Siklós környékén, ám egyikőjük a rituálé közben bepánikolt és berohant az erdőbe. A Blikk megtudta, kik az érintettek, így fel is kerestük is őket. Annyi biztos, hogy a korábban a ValóVilágban szereplő hölgy pár nappal korábban még a Balatonon nyaralt.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a Velvet kérdésére elárulta, hogy a rendőrök valóban eltűnés miatt kerestek egy nőt Siklós környékén, azonban 2022. július 11-én a hajnali órákban a nő előkerült, így a keresés befejeződött, a körözését visszavonták.

Állítólag a valóságshow-szereplőre ruhák nélkül, egy szőlőültetvényen talált rá egy idősebb férfi, aki kapálni indult. Egy hozzá közelálló, szintén ismert hölgyet is meghívtak a szeánszra, ő azonban nemet mondott. Tudomása szerint a barátnőjének szilánkosra tört a bokája, valamint a bordája is eltört, ezért a sürgősségi osztályra került.

Az informátor hozzátette, hogy a másik, szintén a hazai celebvilágból ismert nőt még a szeánszról kórházba szállították, ő rosszul lett a szertartás alatt. Az érintett kórház személyiségi jogokra hivatkozva nem kívánt nyilatkozni, de a szeánszot szervező nőt, aki nem először rendezhetett ilyen összejövetelt, őrizetbe vette a rendőrség.

A rendőrség annyit közölt, hogy a 2022. július 10-én este megtartott „szeánsz” részleteit büntetőeljárás keretében vizsgálják. Az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem adnak.

blikk

Hirmagazin.eu