Home Életmód Egészség - betegség Egészség: Ezt muszáj kipróbálnod! Szuper méregtelenítő ital, pár összetevőből, 5 perc alatt

Egészség: Ezt muszáj kipróbálnod! Szuper méregtelenítő ital, pár összetevőből, 5 perc alatt

kiwktkpturbxy9hndi0zguwoddjngq0zmiymdixmmrizjc2m2rhnmy4yi5qcgerlqlna6uawsm
magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Nagyon jó hatással lesz a szervezetedre.

A megfelelő emésztés nagyon fontos egészségünk érdekében, ugyanis kiüríti a toxinokat a szervezetből. Hogy javítsuk a funkcióját, meg kell tisztítani a felhalmozódott salakanyagoktól és veszélyes kémiai szerektől. Íme egy ital ami segíthet a béltisztításban, és 5 perc alatt elkészítheted.

Hozzávalók: 2 evőkanál frissen csavart citromlé, ½ teáskanál himalája só, 1 teáskanál gyömbér leve, ½ bögre 100%-os almalé, ½ bögre meleg, tisztított víz

Elkészítés: Önts 0,15 dl vizet egy edénybe, melegítsd fel, de ne forrjon fel! Öntsd ki egy pohárba, tegyél bele sót és jól keverd össze. Majd tedd hozzá a gyömbérlevet, a citromlevet és az almalevet, még egyszer keverd össze és azonnal fogyaszd el.

(tudasfaja.com)

life

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version