A meteorológiai szolgálat szerint november közepéig szinte az egész kontinensen havazás várható, ez alól kivételt képeznek Spanyolország és Franciaország..

Láthatjuk, hogy az öceán felöl, ahonnan az ember meleg áramlatot várna, éppenséggel nagy tömegű fagyos levegő érkezik, amely megpecsételi egész Európa sorsát!

Eljött a téli sportok ideje, készüljünk!

Hirmagazin.eu

ElőzőNovemberben tucatnyi faluban zár be az önálló posta
KövetkezőTiltólistán az OTP oroszországi bankja
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.