Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Drámai részletek a gödöllői késelés kapcsán: az édesanyja többször is figyelmeztette a...

Drámai részletek a gödöllői késelés kapcsán: az édesanyja többször is figyelmeztette a meggyilkolt férfit, hogy vigyázzon Katalinnal

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Gödöllő — Legalább tíz éve tartott a viszony a kikötözős szexjáték végén halálra késelt 42 éves férfi és gyilkosa, R. Katalin (39) között.

A nőt a Budakörnyéki Járásbíróság egy hónapra letartóztatásba helyezte, miután távmeghallgatásán elismerte, hogy a szeretőjét a kezénél fogva az ágyhoz kötötte, majd egy késsel többször mellbe szúrta.

A nő a gyilkosság után hazament, majd többször visszatért a helyszínre, hogy eltüntesse a nyomokat. Katalin januárban mondta el a férjének, hogy nem ő az édesapja a három gyermeküknek, hanem a legjobb barátja, a későbbi áldozat.

– Nyolc éve, amióta ideköltöztünk már tartott Kata és a szeretője között ez a különös viszony – osztja meg a Blikk-kel az egyik szomszéd.

Az áldozat egy környékbeli cégnél dolgozott fejlesztőmérnökként. Az édesanyja megérezhette a közelgő bajt, mert tegnap, amikor a helyszínelés ideje alatt bekéredzkedett hozzánk, keserűen azt mondta: „… pedig figyelmeztettem a fiamat, hogy számolja fel ezt a kapcsolatot, mert nem lesz jó vége. Még ki is tiltottam Katalint a házból.”

Azonban a gyilkossá vált asszonyt mindez nem különösebben érdekelte: továbbra is megjelent a megölt férfi házában a három gyerekével.

A három kicsit Kata férje neveli, az áldozat házától pár száz méterre, albérletben élnek. Mindannyian úgy tudták, az apjuk jó barátja az ő keresztapjuk volt.

– A férj imádta a feleségét. Itt szedte neki az ibolyát a ház előtt. Rejtély, miért tett ilyet az asszony – mondta a Blikknek az egyik szomszéd.

– A tragédia után beszéltem vele, neki azt mondta a felesége, hogy önvédelemből szúrt. Amit ugye nehéz elhinni. Kata ezután ment vissza a gyilkosság helyszínére. A házastárs még most is elhiszi, hogy a felesége ártatlan. Szerintem ki fog tartani mellette, meg fogja várni a feleségét, amíg az kiszabadul majd a börtönből – mondja a szomszéd.

Gyászolja az utca a mérnököt

A tragikus sorsú mérnököt az egész utca gyászolja. A férfi szelíd, hallgatag fiatalember volt, vasárnaponként templomba járt. Ha volt egy kis pénze, a házát csinosítgatta. Két hűséges puli kutyáját most a gyászoló édesanyja vette magához. Megkerestük őt, ahogy a gyilkos nő férjét is, de egyikük sem kívánt nyilatkozni.

blikk, Hirmagazin.eu


Exit mobile version