Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Dorina halálhírét keltették rosszakarói, a családot nagyon megviselte az ügy

Dorina halálhírét keltették rosszakarói, a családot nagyon megviselte az ügy

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Dorina halálhírét keltették rosszakarói, a családot nagyon megviselte az ügy

Dorina sokáig fog élni, ha hihetünk a közmondásnak ,mivel nemrég a halálhírét terjesztették az interneten. Két kamasz lány találta ki, hogy a fiatal énekes meghalt, és még a temetése időpontját is kiírták. Nekik valószínűleg jó poénnak tűnt, Dorina családját azonban nagyon megviselte a lányt ért támadás.

Bár a 15 éves lányra első slágere, a Buli buli óta nagyon vigyáznak a szülei, és mindenhová elkísérik, ők sem védhetik meg mindentől – például attól a két lánytól sem, akik az interneten keltették halálhírét Rostás Dorinának.

– A lányok álnéven hoztak létre egy profilt a Facebookon, pontosabban az én nevemmel és Dorina nevével visszaélve. Akkor ért a sokk, amikor elkezdett folyamatosan csörögni a telefon, és mindenki aggódva hívott fel, hogy ugye nem igaz a hír, és Dorina jól van. Hirtelen nem is tudtam, miről beszélnek – mesélte Dorina édesanyja, Ibolya a Borsnak – Ezután gyorsan megtaláltuk a hamis oldalt. Rémisztő volt, amit ott olvastam. Már a temetésének az időpontját is leírták. A telefonhívások pedig nem akartak szűnni. Igyekeztem megnyugtatni mindenkit, de legfőképpen magamat, hogy minden rendben van, ez csak két rosszindulatú kamaszlány játéka.

A családnak sikerült kiderítenie, kik állnak az oldal mögött, Ibolya pedig fel is hívta a lányokat.

– Mondtam nekik, hogy ez zaklatásnak minősül, és feljelentést fogunk tenni, de csak felhangosították a zenét, és nevettek a telefonba. Azóta sem tudtam feldolgozni ezeket a sérelmeket.

Dorina édesanyja azt is megosztotta a lappal, hogy a szerelmes és bulizós dalok ellenére lányát még nem érdeklik a fiúk, és nagyon jó gyerek, aki engedi, hogy vigyázzanak rá. Egyelőre a tanulásra és a karrierjére koncentrál, ugyanis nemsokára műsorvezetőként próbálja ki magát a Dikh TV-n.

Dorina nemrég a Blikk szerkesztőségében is járt, itt egy összefoglaló videó róla:

blikk

Exit mobile version