Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Döntött a bíróság! Előzetesben az érdi gépkocsi feltörő! (Olvasd el és nézd...

Döntött a bíróság! Előzetesben az érdi gépkocsi feltörő! (Olvasd el és nézd meg!)

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ahogy arról korábban hírt adtunk (police.hu), az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán indult eljárás J. Renátó érdi lakos ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. (2018. 01. 24., szerda, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság)

A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi 2018. január 21-én éjjel egy érdi utcában leparkolt gépkocsi oldalablakát kővel betörte, majd annak utasteréből egy rádiót és egy GPS készüléket tulajdonított el. Cselekménye közben megzavarták, így a lopott tárgyakat eldobva gyalogosan elmenekült. Az érdi járőrök a bűncselekmény bejelentését követően fél órán belül, a helyszíntől pár száz méterre fogták el a férfit, akit előállítottak az Érdi Rendőrkapitányságra.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy J. Renátó egy 2018. január 20-án éjjel történt lopással is összefüggésbe hozható, a gyanú szerint ennek során egy ugyancsak Érd belterületén leparkolt gépkocsiból lopott el egy tárcát benne iratokkal, valamint egyéb használati tárgyakat.

A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet a Budaörsi Járásbíróság 2018. január 23-án elrendelt.

Forrás: police.hu


Exit mobile version