Sok más magyar híresség után most Dobó Kata is megszólalt a koronavírus-helyzetről. Leírta, hogy megszakad a szíve mindenkiért, akinek átmenetileg megszűnik a munkahelye az óvintézkedések bevezetése miatt.

Mint a színésznő írja, az óvintézkedések betartása mellett egyéb fontos dolgok is léteznek:

  • „az egymásra figyelés és a béke”
  • „Nem szabad pánikolni”

„Most nagyon nehéz… 😔 Pontosan ezért, ezekben az időkben minden higgadtságunkra szükség van! Nem szabad pánikolni, és meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy mihamarabb megfékezzük a vírus terjedését!!! Tartsuk be a kért óvintézkedéseket, és ha megtehetjük, dolgozzunk otthonról. Máskülönben tegyünk meg mindent a magunk és embertársaink egészségének védelmében. KÉZMOSÁS! TÁVOLSÁGTARTÁS! FERTŐTLENÍTÉS! Megszakad a szívem mindenkiért, akinek átmenetileg megszűnik a munkahelye. 🥺 Nagyon várom és is, hogy újra színpadra lépjek! De vége lesz ennek is egyszer, rajtunk is múlik milyen gyorsan. Kérlek titeket próbáljatok befelé figyelni. Próbáljatok egymás felé szeretettel lenni. Most nincs itt az ideje, hogy bántsuk egymást. Nem vezet semmire. 🙌🏻 Próbáljunk meg a pozitív dolgokra koncentrálni. Többet lehetünk a családunkkal (a nagyszülőkre fokozottan vigyázzunk!), megnézhetjük végre azokat a filmeket, amik kimaradtak, vagy olvashatunk újra kedvenc könyveket. Mi is ezt tesszük Szofival. Szeretettel írtam ezt, mindenki felé maximális megértéssel! – írja Insta-oldalán.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Most nagyon nehéz… 😔 Pontosan ezért, ezekben az időkben minden higgadtságunkra szükség van! Nem szabad pánikolni, és meg kell tennünk minden tőlünk telhetőt, hogy mihamarabb megfékezzük a vírus terjedését!!! Tartsuk be a kért óvintézkedéseket, és ha megtehetjük, dolgozzunk otthonról. Máskülönben tegyünk meg mindent a magunk és embertársaink egészségének védelmében. KÉZMOSÁS! TÁVOLSÁGTARTÁS! FERTŐTLENÍTÉS! Megszakad a szívem mindenkiért, akinek átmenetileg megszűnik a munkahelye. 🥺 Nagyon várom és is, hogy újra színpadra lépjek! De vége lesz ennek is egyszer, rajtunk is múlik milyen gyorsan. Kérlek titeket próbáljatok befelé figyelni. Próbáljatok egymás felé szeretettel lenni. Most nincs itt az ideje, hogy bántsuk egymást. Nem vezet semmire. 🙌🏻 Próbáljunk meg a pozitív dolgokra koncentrálni. Többet lehetünk a családunkkal (a nagyszülőkre fokozottan vigyázzunk!), megnézhetjük végre azokat a filmeket, amik kimaradtak, vagy olvashatunk újra kedvenc könyveket. Mi is ezt tesszük Szofival. Szeretettel írtam ezt, mindenki felé maximális megértéssel! #kitartas #vegeleszennekis #deezertnekunkistennunkkell #felelősekvagyunkegymásért Ezt mindenkinek : ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Dobó Kata (@katadobo) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu