Kezdőlap Szabadidő Bulvár Döbbenetes vallomás: Zalatnay Cini lánya felvállalta leszbikusságát!

Döbbenetes vallomás: Zalatnay Cini lánya felvállalta leszbikusságát!

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nagy be­je­len­tést tett Za­lat­nay Cini lánya. Niki, aki egy ideje Lon­don­ban él, be­val­lotta: a saját ne­mé­hez von­zó­dik!

Édesanyja már találkozott is Niki párjával, aki egy jamaicai származású nő. Cini az AcNewsnak elárulta: először nagyon furcsa volt számára a helyzet, de ma már tudja: ettől még ugyanaz az ember maradt gyermeke.

“A párom egy nő. 4 hónapja vagyunk együtt, jamaicai származású, New Yorkban nevelkedett, és itt, Londonban hozott minket össze a sors.

Nem ez az első azonos nemű kapcsolatom, de mindig kínosan ügyeltem rá, hogy ne tudódjon ki: mindkét nemhez vonzódom.

A legelején úgy éreztem, hogy ez nem helyes, és hogy majd megbélyegeznek olyanért, ami ellen nem tehetek. Úgy gondoltam, rossz szemmel néznek majd anyura, mert a lánya nem a normát követi, és semmiképp sem akartam extra nehézséget okozni neki! Megannyi más félelmem is volt, de mára megváltozott valami” – kezdte Niki, aki nem akar tovább titkolózni.

Fotó: DFP

“Nem tudok, és nem is szeretnék titkolózni, bújtatni azt, akit szeretek, és anyut abba a helyzetbe hozni, hogy nem tud mit mondani, ha megkérdezik, van-e valakim. Nem érzem magam kevesebbnek így sem. Helyén van az értékrendem, és ugyanolyan életem van, mint bárki másnak! Anya a legerősebb ember számomra, soha nem hátrált meg semmilyen körülmények között sem, így követem a példáját és vállalom így, a szeretet ünnepe előtt, hogy ugyanaz az ember vagyok, aki mindig is voltam, csak a privát életem más!” – vallotta be Cini lánya.

Az énekesnő évek óta tudja, hogy a lányokat szereti Niki.

“Másfél évvel ezelőtt utalt rá nekem először, hogy nem a fiúkat szereti. Persze akkor nem mondta ki szó szerint, csak úgy fogalmazott, hogy velem mindig mindenről tud beszélni, mégis a szexualitásról, szerelemről egy kicsit nehéz. Én biztattam arra, hogy ne legyen zárkózott semmilyen témában, és beszéljük meg a dolgokat. Ő akkor azt mondta nekem, hogy nem egyértelműen a fiúkat szereti, és teljesen tisztában van azzal, hogy én férfifalóként voltam mindig is elkönyvelve. Elkezdtem gondolkodni, hogy most mi tévő legyek. Nekem is volt olyan szerelmi kapcsolatom, amit az édesanyám nem támogatott, csak ugye más az, amikor egy fiút akarnak eltiltani a lánytól, és más, amikor egy lányt a fiútól. Egy lányt szerintem nem is lehet eltiltani a kiszemeltjétől… a mai világban ez már természetes. Ha ő ténylegesen boldog, akkor teljesen mindegy nekem, hogy egy fiú, vagy egy lány oldalán van” – mondta Cini.

Forrás: Ripost


Exit mobile version