Bár voltak viták, kívülről úgy tűnt, harmonikus a kapcsolat, amely most véget ért.

Budapest — Derült égből villámcsapás: szakított Sánta László (39) és felesége, Sánta-Széphalmi Juliska (28) – tudta meg a Blikk. A kívülről mindig boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnő pár kapcsolata hat év után futott zátonyra. Pedig a szerelmük mesébe illő volt, a színész és táncművész kedvese a Madách Színház Mamma Mia! című előadásának próbái alatt szerettek egymásba. Szerelmük gyümölcseként négy éve született meg a fiuk, Lacika, tán neki lehet a legnehezebb megélnie, hogy imádott szülei kapcsolata mélypontra jutott.

– Nem cáfolom, hogy nem vagyunk együtt, de arról, hogy pontosan mi van most, Juliskát kell kérdezni – mondta a Blikk megkeresésére a színész, ám a felesége sem volt bőbeszédűbb.

Lapunk információit, azaz hogy már nem alkotnak párt, nem tagadták, de közösen úgy döntöttek, bővebben egyelőre nem nyilatkoznak, kapcsolatuk kudarcával magukban szeretnének megbirkózni.

– Sajnos, van ilyen, hogy párok, akik együtt tervezték leélni az életüket, végül a válás mellett döntenek – mesélte a pár egyik közeli barátja. – Az esküvőjükön, ahol Juliska már a kis Lacikával volt várandós, és nagy pocakkal állt az oltár elé, még úgy tűnt, ez a szerelem örökre szól. Tökéletesnek tűnt az életük, így nem biztos, hogy az vezetett a szakításhoz, hogy elmúltak az érzelmek. Nem tudni, menthető-e a kapcsolat vagy hogy egyáltalán felül akarnak-e emelkedni a vélt vagy valós sérelmeken.

A párt két éve az RTL Klubon futó Nyerő Párosban ismerhette meg az ország. Ott sem palástolták, bár kapcsolatuk kiegyensúlyozott, olaszos az életstílusuk, mindent szenvedélyesen és hangosan élnek meg, mert ilyen a természetük. Ezek után nem is meglepő, hogy nem sokkal a szakítás után közösségi oldalukról eltűnt a korábban kiírt férj és feleség titulus – bár lapzártánkkor Laci visszaírta –, valamint a két egykori szerelmes már nem követi egymást, noha régi közös képeiket még nem törölték.

– Még nagyon frissek a sebek, és ki kell találniuk, hogy mihez kezdjenek az új helyzetben – magyarázta a barátjuk. – Bármi is történt, gyermekük, Lacika a legfontosabb mindkettejük számára.

Újabb baba helyett inkább a karrierjére koncentrált

Juliska és Laci mindig is nagy családra vágytak, ám a második baba még nem volt tervben, mivel a táncművész szeretett volna a karrierjére koncentrálni.

– Most nem bővülhet a családunk, mert egy újabb gyerek az én életemet változtatná meg teljesen, már a korai terhesség alatt sem táncolhatnék, mert veszélyes lenne – mesélte nyáron Juliska a Story Magazinnak adott interjújában.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu