Home Szabadidő Bulvár Demi Moore testvére egy szörnyeteg, aki majdnem gyilkolt!

Demi Moore testvére egy szörnyeteg, aki majdnem gyilkolt!

2015 06 09 231747
Az 52 éves Demi Moore életvitelét sokan irigylik, hiszen nincsenek anyagi gondjai, sőt mi több, igazi luxusélete van.

Ez azonban nem volt mindig így, hiszen alkoholista anyja mély szegénységben nevelte őt és féltestvérét, James Craig Harmont. Utóbbi csak még mélyebbre csúszott, majd jó pár évet börtönben is töltött, miután annyira megverte akkori élettársát, hogy az majdnem belehalt sérüléseibe. Az áldozat, Tasha Marie Lee a 2005-ös incidens óta most először beszélt a nyilvánosság előtt: a 42 éves Harmon megverte, megsebesítette egy késsel, majd még egy telefonnal is bántalmazta.

„Segítségét próbáltam hívni, amikor elvette tőlem a telefont, majd olyan sokszor és olyan durván megütött a készülékkel, hogy végül tönkrement. Ezután azt mondta, hogy sokkal könnyebb lenne elvágni a torkom és tele engedni a véremmel a kádat, hogy öngyilkosságnak tűnjön.”

James Craig Harmon szerencsére nem tudta véghezvinni beteg tervét! Letartóztatása után börtönbe került, ahonnan azonban két éve szabadult. 32 éves áldozata nagyon örül, hogy Demi Moore nem tartja a kapcsolatot féltestvérével:

„Nagyon erőszakos és Demi csak azért van biztonságban, mert nem tartja vele a kapcsolatot. Ha ez nem így lenne, akkor annak nem lenne jó vége.
Forrás: TheNews

Exit mobile version