Home Szabadidő Bulvár Curtis igen büszke arra, hogy sikerült megvernie Marics Petit – az Instán...

Curtis igen büszke arra, hogy sikerült megvernie Marics Petit – az Instán tudatta ezt rajongóival..

Curtis és családja súlyos időknek néz elébe. /Fotó: Pozsonyi Zita

Bár mostanában Curtis életét a zene és a rapper karrierje tölti ki, sosem tagadhatja meg focista vérét.

Széki Attila rendszeresen rúgja a bőrt, és legutóbb Marics Petivel hozta össze a sors a pályán. Kevesen tudják, de Marics Peti hosszú évekig profi sportolónak készült, mivel azonban könnyen kimegy a bokája, elengedte élsportolói álmait. Ugyanakkor mind a mai napig szívesen pályára áll.

Fotó: Szabolcs László

A két énekes egy barátságos meccs keretei között csapott össze, amelyről Curtis számolt be. A rapper elmondta, hogy kiegyenlített küzdelem jellemezte végig a játékot, és mindkét csapat nagyon nagyot küzdött. Végül csak büntetőkkel tudták megverni Marics Peti bombaerős csapatát, melynek tagjai mind fiatalok és nagyon ügyesek.

Erről Te sem maradhatsz le!

A fiatalok alaposan kifárasztották a rapper csapatát, ugyanis Curtis úgy fogalmazott, hogy bár két hét múlva visszavágót játszanak, addig össze kell magukat drótozniuk. Marics Petiéknek tehát megvan az esélyük arra, hogy alaposan elverjék az Újpest sztárfocistájának csapatát.

Forrás
Hirmagazin.eu
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version