Kezdőlap Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó Csoda, hogy még él: a csúcsforgalom közepén kátyúzott a melós az M3-on...

Csoda, hogy még él: a csúcsforgalom közepén kátyúzott a melós az M3-on – hátborzongató videó

hirzilla

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A férfi még bójákkal sem jelezte a munkaterületet, miközben mellette az autók száguldoztak.

Elképesztően veszélyes húzásról készített videót a Budapesti Autósok Közösségének egyik olvasója: a sofőr ugyanis Mezőkeresztes közelében, az M3-as autópályán futott bele egy olyan munkásba,

aki mindenféle jelzés, bójázás vagy elkerítés nélkül, teljes léleknyugalommal kátyúzott a 130 kilométeres sebességgel száguldozó autók között.

A sofőr elismerte, hogy a kátyú valóban szörnyű balesetet okozhatott volna, így sok autós köszönheti kocsija – és talán testi – épségét is a hős melósnak, azonban megdöbbent azon, hogy még egy bójával sem jelezték a munkafolyamatot:

MINDEN ELISMERÉSEM AZ ÚRIEMBERNEK, HOGY TESTI ÉPSÉGÉT KOCKÁZTATVA TÖLTÖTT FEL EGY OLYAN KÁTYÚT, AMI AKÁR BALESETET IS OKOZHATOTT VOLNA– írta az oldalnak.

Korábban a Magyar Közútkezelő több felhívást is közzé tett, amellyel óvatosságra inti a száguldó autósokat, ugyanis akár havi két-három alkalommal is megesik, hogy a terelések ellenére is belehajtanak a munkásokba, ami többször már tragédiával végződött.

borsonline

Exit mobile version