A rengeteg beavatkozásnak köszönhetően igazi szörnyszülötté vált a brit anyuka, de ez a nőt egyáltalán nem zavarja, sőt most érzi magát igazán jól a bőrében.

A 36 éves Kerry Miles nem elégedett meg hosszú szőke hajával és rózsaszín ruháival, ezért lecserélte azokat koromfeketére.

Kerry úgy gondolja, az Egyesült Királyságban ő az egyetlen sátánbarbi, és ez a tudat boldogítja: végre jól érzi magát a saját bőrében, miután 300 ezer fontot (kb 120 millió forint) elköltött átalakító műtétekre.

Az egygyermekes anyuka imádja új, gótikus külsejét, és immár szeret a temetőkben is sétálgatni, rajong a boszorkányságért, illetve az Ouija-táblákért.

„Végre önmagam lehetek! Mindig is vonzott a gótikus stílus, de ezt eddig titokban tartottam 20 éven keresztül. Azt hiszem én vagyok az első sátáni Barbie ebben az országban, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Az egyik ok, amiért így döntöttem az az, hogy nem akartam részt venni az óriási sima Barbie-versenyben. Elhatároztam, hogy Halloween után mutatom be a világnak az új külsőm, csak feketét viselve; fekete rúzst, fekete szemhéjtust és fekete ruhákat”

– mesélte Kerry.

A plasztikafüggő nő már két orrműtéten és két mellnagyobbításon esett át, de rendszeresen botoxozik, feltölteti ajkait és sminktetoválásokat is bevállal. Kerry tervei közt szerepel az is, hogy a jövőben vámpírfogakat és tündérfüleket csináltat magának.

(Storytender.com)/Blikk.hu

Illusztráció: Northfoto