Kezdőlap Sport Sporthirek Conor McGregor szerint ő állt nyerésre Khabib ellen az UFC 229-en

Conor McGregor szerint ő állt nyerésre Khabib ellen az UFC 229-en

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Minden idők (egyik) legjobban várt MMA mérkőzésén csapott össze Conor McGregor és Khabib Nurmagomedov a UFC 229-en. Conor azt állította, élete legrosszabb teljesítményét nyújtotta, motiválatlan volt, rossz taktikával készítették fel a meccsre.

Most azonban a Twitteren azt mondta, még így is ő állt nyerésre, egészen a befejezésig.

“Az első menet az enyém volt. 3-1 arányban többet találtam, mint ő. Ő csak csimpaszkodott. A második az övé volt, de én is betaláltam neki térdesekkel. Egy karcolás sem volt rajtam. Én nyertem a 3. és a 4. menetet is, egészen a botlásig.”

Erre megkapta az egyik kommentelőtől, hogy “a harmadik tényleg az övé volt, és talán a negyediket is oda lehetett volna adni neki a botlásig, de az első miért is volt az övé?”

“A damage miatt. A visszakézből indított ütések miatt a ketrec falához szorult. Egy térdes a nyakára, amikor le akart vinni, 15 másodperccel a kezdés után. Kemény könyökös a fejére, amitől lefagyott. Ütések a fejére a földrevitelei kísérleteinél. Az első menet elég szánalomra méltó volt az ő szempontjából, a második menet megmentette.

Egy másik olvasó cinikusan azt írta, hogy igen, így néz ki egy olyan ember, aki 4-ből 3 menetet megnyert Khabib ellen:

Erre McGregor azt írta, itt csak megpihent egy kicsit, utána leverte Khabib tesóját és unokatesóját.

Conor elvileg január 23-án harcol legközelebb Dustin Poirier ellen a UFC 257-en, Khabib pedig most hétvégén bunyózik Justin Gaethje-vel.

Ha mindketten nyernek, összejöhet egy esetleges visszavágó.

totaldamage

Hirmagazin.eu


Exit mobile version