Home 18+ Brutálisan agyonverték a kutyákat – videó (18+)

Brutálisan agyonverték a kutyákat – videó (18+)

opera pillanatfelvétel 2022 09 17 164037 tenyek.hu
Állatkínzólat keresnek rendőreink. Hirmagazin.eu Kép: a tenyek.hu videóból

Brutálisan agyonvert kutyákat találtak Mikepércs határában, Hajdú-Bihar megyében.

A két fajtatiszta staffordshire terrier a fűben hevert, mellettük ráadásul egy kölyökkutya is volt. Azt is megverték, de a kiskutya túlélte a kegyetlen kínzást.

Az állatvédők magukhoz vették, de hetekig is eltarthat, mire kiheveri a borzalmakat. A kegyetlen állatkínzókat már a rendőrök is keresik.

A videó meggrázó jelenezeket tartalmaz!

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version