Brutális gyilkosság: megerőszakolta, majd élve elégette a kegyetlen gyilkos a híres pókerjátékost – fotó (18+)

Dátum:

Egy szexuális bűnözőt életfogytiglani börtönbüntetésre ítéltek, amiért kegyetlenül megerőszakolta és élve elégette Susie „Susie Q” Zhao profi pókerjátékost.

A 62 éves Jeffery Morrisra csütörtökön szabták ki a feltételes szabadlábra helyezés lehetősége nélküli kötelező életfogytiglani büntetést, alig több mint egy hónappal azután, hogy a bíróság első fokon elsőfokú gyilkosság és másodfokú szexuális bűncselekmény elkövetése miatt elítélte.

A legfrissebb hírek itt!

Az esküdtek kevesebb mint egy órán át tanácskoztak, mielőtt bűnösnek találták a vádlottat. Amikor Morris lehetőséget kapott arra, hogy felszólaljon az ítélethirdetés során, azt mondta, hogy egyelőre nem kíván nyilatkozni – de jelezte, hogy szándékában áll fellebbezni az ítélet ellen.

„Sok mindent szeretnék mondani, de ezúttal nem mondok semmit. Megvárom, amíg visszatérek a fellebbezéshez”

– mondta a bírónak az elítélt gyilkos

Martha Anderson bírónő „pályafutása egyik leggyötrelmesebb tárgyalásának” nevezte az ügyet.

„Nem tudok túllépni ennek a gyilkosságnak a brutalitásán és az egésznek a szükségtelenségén” – mondta.

Zhao a profi póker világának feltörekvő csillaga volt Los Angelesben, de 2020 júniusában Michiganbe költözött, hogy édesanyjával és mostohaapjával éljen. Felnőttként skizofréniát diagnosztizáltak nála.

A legfrissebb hírek itt!

Utoljára 2020. július 12-én látta élve az édesanyja. Elszenesedett maradványait másnap találták meg az Oakland megyei Pontiac Lake rekreációs terület egyik erdős részén.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Nagyon kellemetlen adatlopási ügyben érintett az Európai Parlament

Saját alkalmazottai rendkívül érzékeny adatai szivárogtak ki. Személyi igazolványok, útlevelek,...

Robert Fico elleni merénylet: Valóság és összeesküvés-elméletek

Bevezetés Robert Fico, a szlovák politikai élet egyik meghatározó alakja,...

Kína „büntető hadgyakorlatba” kezdett Tajvan környékén

Peking által „büntetőként” aposztrofált hadgyakorlatokba kezdett csütörtökön a kínai...

„Ez rémálom” – épül a metróvonal Róma történelmi kincsei közé fúrva

Kevés a metróvonal az olasz fővárosban. Most épül egy...
Megszakítás