Home Főhírek Külföld Brüsszeli gyámság alá helyeznék Magyarországot..

Brüsszeli gyámság alá helyeznék Magyarországot..

unnamed

Baloldali, uniós gyámság alá helyeznék Magyarországot – hangsúlyozta felszólalásában a KDNP-s Hölvényi György a Delbos-Corfield jelentéssel kapcsolatos általános vitában Strasbourgban, hozzátéve, a dokumentum egyértelműen hungarofób.

Ugyanitt Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője arról beszélt, az Európai Parlament egyes képviselőinek leginkább az fáj, hogy Magyarországon negyedszer is nemet mondtak a magyar baloldalra, és nemet mondtak a brüsszeli kioktatásra.
Deutsch Tamás, a Fidesz képviselőcsoportjának vezetője a vita kapcsán újságíróknak azt hangsúlyozta, az Európai Bizottság rendkívül sokat tesz az Európai Unió megosztottságáért annak a kereszteres hadjáratnak a működtetésével, amelynek keretében, a kettős mércét intézményesen alkalmazva sem Magyarország, sem Lengyelország egyetlen fillér fejlesztési forráshoz nem jutott ebben a költségvetési időszakban.

Szerdán a csütörtöki szavazást megelőzően “Az unió alapját képező értékek Magyarország általi súlyos megsértésének egyértelmű kockázata” címmel rendeztek általános vitát Strasbourgban.

A vitában jobboldali magyar képviselők igyekeztek rámutatni, egyértelműen a magyar baloldal megrendelésére születnek az újabbnál újabb hungarofób jelentések.

EL A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL!

A Delbos-Corfield jelentéssel kapcsolatos általános vitában Strasbourgban Hidvégi Balázs fideszes EP-képviselő kiemelte,

szégyenletes, hogy a EP egy része a magyar baloldali képviselőkkel karöltve még ebben a háborús válsághelyzetben is folytatja a Magyarország elleni politikai rágalomhadjáratot.

Mint hozzátette, érthetetlen, hogy nem az a gazdasági bizonytalanság a legfőbb téma az EP-ben, amelyet az elhibázott brüsszeli szankciók okoztak.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

Az európai emberek tízmilliói szembesülnek azzal, hogy kifizethetetlen számlákat kapnak a hónap végén, hogy gazdasági baj van, hogy tönkremennek a cégek, bizonytalanság, munkanélküliség fenyeget, és ehelyett maguk itt századszor is Magyarországot támadják hazugságokkal

-hangsúlyozta, Hidvéghi Balázs kiemelte, az elmúlt évek gyakorlata alapján kijelenthető, Magyarországgal lehet tárgyalni, de zsarolni nem.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Az unió ugyanakkor zsarolni próbálja Magyarországot, mert annak egyes politikusai képtelenek elfogadni, hogy a magyarok negyedszerre is egy polgári kormányt választottak.

Negyedszer is nemet mondtak a magyar baloldalra, és nemet mondtak a brüsszeli kioktatásra

– hangsúlyozta, hozzátéve, ezért faragnak hamis jelentéseket, ezért fenyegetnek szankciókkal.

El a kezekkel Magyarországtól!

– zárta felszólalását Hidvéghi Balázs.

GYÁMSÁG ALÁ HELYEZNÉK MAGYARORSZÁGOT

Nyugodtan alapítsanak meg egy Hungarofób Baráti Kört, az lenne az igazán őszinte beszéd – fogalmazott felszólalásában Hölvényi György. A vitában a KDNP-s képviselő hozzátette, véleménye szerint az egyre radikalizálódó európai baloldal gyámság alá akarja helyezni Magyarországot, de ezt nem fogják tudni megtenni. Hölvényi György szerint a jelentés féligazságok összehányt egyvelege, egy hungarofób gyűjtemény, amely csak az Európai Parlament hitelét gyöngíti az európai polgárok szemében, akik a háború okozta kihívásokra várnak választ. A képviselő hozzátette, az Európai Parlament jelenleg azt üzeni a választók millióinak, hogy nem számít a szavuk, ha jobboldali kormányt választanak.

RENDRE A MAGYAR BALOLDAL MEGRENDELÉSÉRE KÉSZÜLNEK AZ ELMARASZTALÓ JELENTÉSEK

Gál Kinga fideszes EP-képviselő felszólalásában kiemelte, egyre féktelenebb a gyűlöletkampány Magyarországgal szemben, amelynek táptalajt a negyedjére is választást elbukó magyar baloldal szolgáltat. Úgy vélte, a magyar baloldali EP-képviselők mindent megtesznek, hogy Magyarország ne juthasson hozzá a jogosan járó uniós forrásokhoz, ezzel ugyanakkor a pedagógusok, egészségügyi dolgozók egzisztenciáját veszélyeztetik. Gál Kinga úgy vélte, az igaztalan tartalmú jelentések mind a magyar ellenzék megrendelésére készültek függetlennek hazudott NGO-k és szakértők közreműködésével, és nehezményezte, hogy a vita beárnyékolja a jelenleg is zajló konstruktív tárgyalásokat Magyarország és az Európai Bizottság között.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

KERESZTESHADJÁRAT MAGYARORSZÁG ÉS LENGYELORSZÁG ELLEN

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője a vitával kapcsolatos szerdai közleményében arra hívta fel a figyelmet, a szankciók nyári elfogadásakor az Európai Bizottság Oroszország térdre kényszerítését ígérte, és hogy a szankciók elhozzák a békét, mivel Oroszországnak jobban fognak fájni, mint az európai országoknak. A fideszes képviselő ugyanakkor megjegyezte, ehhez képest a szankciók bevezetése nő az infláció, és míg az európai emberek egyre szegényebbek, Oroszország csak egyre gazdagabb. Deutsch Tamás úgy vélte, a magyar baloldal teljes az európai embereket sújtó brüsszeli szankciók mellett áll, többek közt az az Ujhelyi István, aki a valóságot tagadva azt állította, a szankciók működnek. Deutsch Tamás, a vitát követően újságíróknak nyilatkozva továbbá arról beszélt,

az Európai Bizottság rendkívül sokat tesz az Európai Unió megosztottságáért annak a kereszteres hadjáratnak a működtetésével, amelynek keretében, a kettős mércét intézményesen alkalmazva sem Magyarország, sem Lengyelország egyetlen fillér fejlesztési forráshoz nem jutott ebben a költségvetési időszakban.

Mint hangsúlyozta, a Magyarország elleni támadások helyett inkább az elhibázott szankciós politika újragondolására lenne szükség.

Vezetőkép: fidesz.hu

pestisracok

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version