Home Szabadidő Bulvár Botrány! A Sztárban Sztár leszek! rajongói nem kérnek Tóth Gabiból

Botrány! A Sztárban Sztár leszek! rajongói nem kérnek Tóth Gabiból

opera pillanatfelvétel 2022 08 20 231137 reflektoronline.com

Harmadszor is visszatér a TV2-re a Sztárban Sztár tehetségkutató változata, a Sztárban Sztár leszek!, amely nagyon népszerűvé vált az elmúlt években.

A rajongók alig várják, hogy megtudják, kik azok, akiket a mesterek beválogattak a csapataikba. Ám egy valami – pontosabban valaki – kicsapta náluk a biztosítékot: a jelek szerint Tóth Gabit nem akarják látni a műsorban.

Majka is örömmel osztotta meg a közösségi oldalán, hogy idén újfent zsűrizik, és egy promo videót is közzétett. Igen ám, de arra valószínűleg ő sem számított, mennyien kezdik majd el kommentekben ekézni az egyik kollégáját, Tóth Gabit.

„Majka, téged, Jocit imádlak, Babettet is megkedveltem, néztem egy pár műsorát, szimpatikus lett számomra, de Tóth Gabi miatt nem fogom nézni!!! Könyörgöm, miért kell elrontani ezt a jó kis csapatot ezzel a kötözködős, nagyképű libával?”

 állt bele keményen egy hozzászóló.

„Majka, Pápai Joci, Babett remek, de könyörgöm, a TÓTH GABI? FRÁSZT KAPOK. LEHET, MIATTa INKÁBB NEM IS NÉZEM!” – írta egy másik kommentelő.

„De erőltetik Tóth Gabit, de minek?”

 tette fel a kérdést egy harmadik személy.

magyar gyerekek angolul beszélgetnek a világ legkülönlegesebb snack jeit kóstolgatva

„Gabika helyett bárki jobb lenne!” – szólt egy, az előzőekhez hasonló vélemény.

 

Blikk

kiemelt kép: RTL Klub

Hirmagazin.eu
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version